OPROŠTAJ OD MILUTINA MRKONJIĆA: Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu (FOTO)

Novosti online

27. 11. 2021. u 21:58

MILUTIN Mrkonjić preminuo je u 79. godini nakon što su se lekari nekoliko dana borili za njegov život, a vest o njegovoj smrti pogodila je čitavu javnu scenu.

ОПРОШТАЈ ОД МИЛУТИНА МРКОЊИЋА: Јелена Карлеуша се огласила на Инстаграму (ФОТО)

Foto: Printscreen/PRVA TV

Poznate ličnosti uveliko se opraštaju od njega, a Jelena Karleuša je to učinila među prvima.

Ona je na svom Instagramu podelila samo Mrkonjićevu fotografiju pored koje je dodala emodži ruku koje se mole, a poruka je bila i više nego jasna.

Poznato je da je Jelena Karleuša dugi niz godina u bliskim prijateljskim odnosima sa pevačicom Anom Bekutom, sa kojom je nekoliko godina žirirala u takmičenju Zvezde Granda i koja je do poslednjeg dana bila uz svog partnera.

Foto: Instagram/jelena karleuša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024