ODMORI SE, MERKA MOJA: Vesna Zmijanac se potresnim rečima oprostila od Merime NJegomir

Novosti online

20. 11. 2021. u 20:36

PEVAČICA Merima Njegomir je preminula danas u 68. godini života. Brojne kolege se ceo dan opraštaju od ikone srpske izvorne pesme, a među njima je i Vesna Zmijanac.

ОДМОРИ СЕ, МЕРКА МОЈА: Весна Змијанац се потресним речима опростила од Мериме Његомир

Foto: T. Ćirić/D. Mišić

- Odmori se, Merka moja draga, neka te anđeli odvedu na najsjajnija mesta gde i pripadaš. Neka ti je laka zemlja i prosta duša. Porodici moje duboko saučešće - napisala je Vesna na svom instagram profilu uz fotografiju pokojne prijateljice.

Inače, Merima Njegomir je poslednjih dana govorila da joj se stanje pogoršalo i da se hrabro uhvatila u koštac sa teškom bolešću, te je porodica sve vreme uz nju, ali je bolest nažalost pobedila.

Merima nikada nije volela previše da se eksponira u javnosti, vodila je miran i povučen život. Poslednjih godina slobodno vreme provodila je uglavnom u kući na Kosmaju.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)