GOCA BOŽINOVSKA DIRLJIVO O MERIMI: Otkrila da su imale dogovor koji se nikada neće ostvairi

Novosti online

20. 11. 2021. u 10:35

GOCA Božinovska se oglasila i otkrila kako se osećala nakon informacije da je njena koleginica Merima Njegomir skončala život nakon duge i teške bolesti.

ГОЦА БОЖИНОВСКА ДИРЉИВО О МЕРИМИ: Открила да су имале договор који се никада неће остваири

Foto: Printskrin/Arhiva Tv Novosti

Pevačica Goca Božinovska oglasila se nakon informacije da je njena koleginica Merima Njegomir napustila ovozemaljski svet. Merima se borila protiv opake bolesti, a Goca kroz suze je opisala kako se oseća u ovim trenucima. 

Merima i Goca su se svojevremeno družile i bile izuzetno bliske prijateljice sa estrade, davale su podršku jedna drugoj, pa pevačica ne krije da ne može da dođe sebi nakon ove tužne informacije. 

 - Slomljena sam, sad sam saznala i ne mogu da verujem, pa kako to tako odjednom? Ljudi moji šta se ovo dešava? Čula sam da joj je Novak kupio lek, to me je sinoć tako obradovalo. Sutra slavim i baš pred mog sveca sam molila Boga da joj bude bolje. Pre dve nedelje smo se čule tad sam prvi put i čula da je teško bolesna i verovala sam da će se izvući. Imale smo dogovor da sad kad se prolepša vreme ona dođe na vikendicu na Savi koju ima, a koja je blizu moje kuće, pa da se vidimo i ceo dan provedemo zajedno… Eto, do toga neće doći. Moje duboko saučešće porodici, mnogo mi je teško - rekla je Goca Bozinovska.

BONUS VIDEO:

BERLINSKI ZID, SIMBOL 20. VEKA: Ovde se nekada ginulo, a sada ga obilaze turisti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije