JAO, BOG NE BIRA! Potresne reči očajne Vere Matović o Merimi

Novosti online

20. 11. 2021. u 10:00

JUTROS je domaću estradu potresla vest da je preminula legenda narodne muzike Merima Njegomir. Merima se borila sa teškom bolešću, a javnosti je tek nedavno otkrila da je bolesna.

ЈАО, БОГ НЕ БИРА! Потресне речи очајне Вере Матовић о Мерими

Foto: P. Milošević/ Arhiva novosti

Jutros je domaću estradu potresla vest da je preminula legenda narodne muzike Merima Njegomir. Merima se borila sa teškom bolešću, a javnosti je tek nedavno otkrila da je bolesna. 

Poslednjih dana je bila u bolnici, ali nažalost nije izdržala. Za sobom je ostavila četvoro dece i četvoro unučadi. Njena bliska prijateljica i koleginica Vera Matović jako je teško podnela vest o Meriminoj smrti, pogotovo jer se sinoć čula sa njenom ćerkom Milicom, koja joj je rekla da je Merima sve bolje.

- Jao, nisam znala! Sad čujem od vas... Jao, Bog ne bira! Pa sinoć sam se čula sa njenom ćerkom Milicom, i javila mi je da je Merima sve bolje i da će uskoro izaći iz bolnice. Ne mogu da verujem... Trebalo je da pijemo kafu, zvala me je da mi kaže da se njeni unuci vesele i pevaju moju pesmu "Miki, Milane" - rekla je za naš portal Vera Matović. 

BONUS VIDEO:

Promocija novog "albuma iz karantina" Bajage i instruktora

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije