DRAŠKO ODMAH ZVAO TANJU POSLE DUŠANOVIH PRETNJI: Mladi političar tešio pevačicu nakon izjave njenog muža

Novosti online

14. 11. 2021. u 10:11

JOŠ uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, besan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

ДРАШКО ОДМАХ ЗВАО ТАЊУ ПОСЛЕ ДУШАНОВИХ ПРЕТЊИ: Млади политичар тешио певачицу након изјаве њеног мужа

Foto: Novosti

On je u svojoj izjavi za domće medije izneo uvrede na račun svoje žene, ali i uputio pretnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to uopšte ne pogađa, mladog političara iz Republike Srpske, koji je svojoj dragoj poručio da se "opusti".

Naime, kako saznajemo nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je odmah pozvao Savićevu i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje, tvrdi izvor.

- Draško je odmah nazvao Tanju. Video je da je ona uznemirena zbog Dušanovih reči. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove reči. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htela njega da uvlači u problem sa mužem - kaže izvor blizak pevačici za "Blic" i dodaje:

- Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek videla da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže - završava izvor.

Čini se da su na Tanju uticale ove reči njenog dečka, te je tako na Instagramu, objavila poruku, baš u tom stilu.

- Život je već dovoljno kratak, da bi ga dodatno skraćivali luksuzom zvanim nervoza zbog svega i svih. Živite, radujte se, smejte se, volite - piše u pevačicinoj objavi.

Podsetimo, Tanja je nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci". Posle saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio, izjavom za medije, Stanivukoviću i zapretio mu.

- Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Dušan.

BONUS VIDEO: ZDRAVKO ČOLIĆ PEVA NA VENČANjU TERZIĆEVOG SINA: Mladenci plesali dok im je Čola pevao na uvce

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)