ZIMA DONOSI VELIKU ŽIVOTNU LEKCIJU: Nenad Cvijetić snimio novi spot (VIDEO)

Novosti online

05. 11. 2021. u 19:11

ZA razliku od dinamičnog letnjeg hita Samo jako, Nenad Cvijetić se ovog puta vraća svom autentičnom maniru emotivnih ljubavnih numera koje su njegov zaštitni znak i predstavlja novu pesmu Zima će.

ЗИМА ДОНОСИ ВЕЛИКУ ЖИВОТНУ ЛЕКЦИЈУ: Ненад Цвијетић снимио нови спот (ВИДЕО)

Nenad Cvijetić

Numera je inspirisana neostvarenom ljubavlju, uspomenama i duhom prošlih vremena, a spot u izdanju Skymusic Entertainment snimljen je u prelepom planinskom ambijentu i ima tragičan kraj, jer Nenadova devojka gine u saobraćajnoj nesreći i tako se završava njihova velika nesuđena ljubav.

- Pesma Zima će dogodila se neplanirano. To nije prvi put da se sjajne kompozicije dese kada ih najmanje očekujem - rekao je Nenad Cvijetić.

- Kada su mi autor muzike Mlađan Dinkić i autor teksta Saša Milošević Mare prvi put u studiju odsvirali ovu pesmu, veoma kompleksnu i izuzetno zahtevnu za pevanje, a iznad svega prepunu emocija, odmah sam znao da je to pesma koja na neki način opisuje i moj život i da moram da je snimim. U životu se najteže ostvari ono do čega vam je najviše stalo, a i kada vam se učini da ste pronašli pravu ljubav, vreme vas ponekad otrezni i pokaže da je sve to bila samo iluzija, da sudbina verovatno s razlogom nije htela da to potraje. Ovo mi je jedna od najdražih pesama na albumu koji spremam, tako da se veoma radujem njenoj premijeri i željno iščekujem reakcije publike - zaključuje Nenad.

Njegove kolege i saradnici koji su imali priliku da pre zvanične premijere čuju pesmu fenomenalno su reagovali na nju, tvrdi Nenad. "Komentari su odlični i na to sam veoma ponosan, ali s nestrpljenjem očekujem da čujem reakcije publike i ljubitelja moje muzike, jer ipak su oni najmerodavniji" smatra pevač.

Izlazak prvog studijskog albuma Nenada Cvijetića u izdanju Skymusic Entertainment očekuje se u prvoj polovini sledeće godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!