PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE DEVOJKE ANDRIJE MILOŠEVIĆA: Glumac sa devojkom uživa u Budimpešti - na slikama se vidi i stomak (FOTO)

Novosti onlajn

02. 11. 2021. u 10:06

GLUMAC Andrija Milošević i njegova devojka Aleksandra Tomić čekaju svoje prvo dete, a sada je sve raznežila prva fotografija trudne glumice.

ПРВА ФОТОГРАФИЈА ТРУДНЕ ДЕВОЈКЕ АНДРИЈЕ МИЛОШЕВИЋА: Глумац са девојком ужива у Будимпешти - на сликама се види и стомак (ФОТО)

Foto: Instagram/_djedja_

Naime, Aleksandra i Andrija otputovali su u Budimpeštu, a pokazali su gde uživaju na romantičnom i veoma zabavnom odmoru.

Aleksandra je objavila sliku na kojoj pozira u kariranom kaputu, dok se trudnički stomak ispod njega nazire. Glumica je pokazala kadrove iz Budimpešte, a od prizora i lepote jeseni na najpopularnijim mestima grada na Dunavu zastaje dah.

S druge strane, Andrija se u svom dobro poznatom maniru i našalio. On je pozirao u neobičnom izdanju:

- Poželeo sam i ja da budem lep na slikama, kao svi drugi. Ovo je rezultat - napisao je Andrija u opisu fotografija iz Budimpešte. 

- To su za mene intimne stvari. Ne komentarišem mnogo. U ovom vremenu u kojem danas živimo, gde je mnogo toga u poslednje vreme puno raznih tragedija, kada se čovek na ličnom planu ostvari i doživi takvu sreću, to mu daje motiv da ide dalje - rekao je nedavno Andrija u emisiji na Kurir televiziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

BRUKA! Evo šta je Nikola Jokić doživeo nakon što je sa Denverom ostao bez šampionske titule