OVAKO SU IZGLEDALI MARINA I FUTA U MLADOSTI: Isplivala fotografija iz porodičnog albuma slavnog bračnog para (FOTO)

Novosti onlajn

30. 10. 2021. u 12:19

MARINA Tucaković, tekstopisac najvećih hitova, preminula je 19. septembra posle duge borbe sa teškom bolešću.

ОВАКО СУ ИЗГЛЕДАЛИ МАРИНА И ФУТА У МЛАДОСТИ: Испливала фотографија из породичног албума славног брачног пара (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube/K1 televizija

Zbog njenog odlaska neutešni su ostali suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović, ali i brojni saradnici i kolege koje je vinula u zvezdano nebo.

Futa joj je čitavog života bio velika podrška u svemu što radi, a na Instagram stranici koja neguje i čuva od zaborava značajna imena našeg javnog sveta pojavila se fotografija iz mladosti čuvene kantautorke i njenog partnera. 

Naime, na pomenutoj fotografiji, Marina ljubi Futu u obraz, a on je raširio osmeh od uveta do uveta. Ova objava je samo jedna u nizu i pokazuje da su njih dvoje imali skladan brak pun poverenja, poštovanja i tolerancije.

Marina Tucaković, tekstopisac najvećih hitova, preminula je 19. septembra posle duge borbe sa teškom bolešću.

Zbog njenog odlaska neutešni su ostali suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović, ali i brojni saradnici i kolege koje je vinula u zvezdano nebo.

Tucakovićeva je sa Aleksandrom dobila sina Miloša i Milana, a njen stariji sin je preminuo 2008. godine, a gubitak naslednika, Marina je teško podnela. Nekoliko godina kasnije, ona je smogla snage i napisala čuvenu pesmu "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a posvetila ju je svom preminulom sinu. 

Podsetimo, juče je održan četrdesetodnevni pomen na Novom groblju kom su prisustvovali Marinin suprug Aleksandar, sin Milan, kuma Marijana, ali i Jelena i Žika iz grupe "Zana", Goran Stojićević Karamela.

(ALO)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Sinan Sakić preminuo je pre tri godine, pamtićemo ga zauvek

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024