DŽENAN LONČAREVIĆ ODUŠEVIO KRALJEVČANE: Pevač nastupio na Trgu srpskih ratnika (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

29. 10. 2021. u 10:26

U DOBROJ atmosferi i u pozitivnom štimungu, pred solidno popunjenim Trgom srpskih ratnika, u centru Kraljeva sinoć je održan koncert Dženana Lončarevića, jednog od trenutno najpopularnijih muzičara domaće estradne scene.

ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЋ ОДУШЕВИО КРАЉЕВЧАНЕ: Певач наступио на Тргу српских ратника  (ФОТО)

Foto: KC Ribnica

Pred oko hiljadu i po, uglavnom mlađih Kraljevčana, uprkos hladnom vremenu koncert je trajao malo duže od dva sata, a ovom prilikom osim svojih najvećih hitova i najpoznatijih pesama, na Dženanovom repertoaru našle su se i pesme brojnih domaćih, kao i popularnih izvođača iz regiona.

KC Ribnica

Koncert
 

Sve to naišlo je na odobravanje publike, pa nije izostalo ni povremeno horsko pevanje.

KC Ribnica

Koncert Dženana Lončarevića

Koncert je održan u organizaciji ovdašnjeg Kulturnog centra „Ribnica“, u sklopu projekta „Dani muzike i mladih u Kraljevu“ koji je podržalo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično