NEKO JE SMESTIO ALEKU BOLDVINU? Istražitelji sumnjaju da incident u kom je glumac ubio snimateljku nije bio slučajan

Novosti onlajn

27. 10. 2021. u 19:55

SLUČAJ ubistva i ranjavanja na setu filma "Rust" i dalje je misterija. Alek Boldvin (63) je filmskim pištoljem upucao snimateljku Halinu Hačins i reditelja Džoela Suzu zbog čega je ona podlegla ranama.

НЕКО ЈЕ СМЕСТИО АЛЕКУ БОЛДВИНУ? Истражитељи сумњају да инцидент у ком је глумац убио сниматељку није био случајан

Foto: Tanjug/AP Photo

Istražitelji nisu odbacili mogućnost da nesrećni slučaj i i nije bio slučajan, piše New York Post.

Naime, još uvek niko nije uhapšen niti optužen, ali i dalje se uzima u obzir da je moguće da je neko to sve pomno isplanirao.

- Mnogo toga kruži internetom, pa ako i ljudi imaju informacije trebalo bi da jave obavezno nama - rekao je Huan Rios, osoba zadužena za odnose s javnošću Santa Fe policije.

Foto: Tanjug/AP Photo

Dodao je i da policija radi "sporo i metodično u najboljem cilju istrage, ali i da će trajati neko duže vreme" i to sve zbog broja svedoka na licu mesta koji tek treba da se ispitaju.

- Moramo da se potrudimo i obezbedimo integritet istrage jer kada se podignu optužnice i taj slučaj mora da se održi na sudu - objasnio je Huan.

Detektivi su napravili spisak zaplenjenih stvari sa ranča "Bonanza Creek", gde su između ostalog i tri revolvera, najmanje 9 čaura i municija u kutijama, kao i torbica puna metaka, a bilo je čaura i na samom setu. Nije precizirana vrsta municije koja je nađena niti je dato više detalja.

Da podsetimo, Ijan A. Hadson, jedan od glumaca u ovom filmu ispričao je da je snimanje bilo "opasno po život". Bio je prestravljen za vreme snimanja scene u kojoj drugi ubijaju njegov lik odmetnika koristeći pritom 20 pravih pištolja i dve prave puške.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

VIDEO KOJI SE DELI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Više od 400 Pakistanaca seksualno uznemirava Tiktokerku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!