"PLASIBO" KONAČNO U KRAGUJEVCU: Čuveni svetski bend, posle odlaganja, stiže na 12. izdanje "Arsenal festa"

V. N.

24. 10. 2021. u 11:51

BRITANSKI bend "Plasibo" prvi je poznat izvođač "Arsenal festa 12", koji će biti održan 30. juna, 1. jula i 2. jula 2022. u Kragujevcu, na prostoru Kneževog arsenala.

ПЛАСИБО КОНАЧНО  У КРАГУЈЕВЦУ: Чувени светски бенд, после одлагања, стиже на 12. издање Арсенал феста

Foto EPA

Londonski alternativci, prepoznatljivi po androginom izgledu i stavu, kao i osobenom spoju popa, panka, gotike, grandža i glam-roka, nastupiće na glavnoj bini druge festivalske večeri, 1. jula. "Plasibo" je i ranije najavljivan za "Arsenal fest", ali u Kragujevcu nije do sada nastupio zbog pandemije kovida 19.

Brajan Molko i ekipa su znani, između ostalog, po hitovima Every You Every Me, The Bitter End, Special Needs, Song to Say Goodbye, snimljenim na sedam studijskih albuma, koji su prodati u više od 13 miliona primeraka širom sveta. Nedavno su, posle pet godina, objavili jako dobro prihvaćen novi singl Beautiful James, kao najavu osmog albuma, koji se očekuje početkom 2022. Tokom naredne godine "Plasibo" će, pored "Arsenala", svirati na velikim festivalima u Moskvi, Kijevu, Madridu, belgijskom Verhteru... Srpski obožavaoci još uvek pamte njihove fenomenalne nastupe u novobeogradskoj Hali sportova 2003, i na festivalu "Egzit" 2010. godine.

Ulaznice za naredno izdanje "Arsenal festa" u prodaji su putem "Tiketsa". Do 1. novembra, cena trodnevnog kompleta je 2.500 dinara, a za dan kada nastupa "Plasibo", 1.500 dinara. Kasnije, komplet će koštati 3.000, a karta za 1. jul 2.000 dinara. Organizatori će uskoro objaviti imena još zanimljivih izvođača koji će nastupiti sledeće godine.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NAGRADA TRI MILIONA EVRA: Vidite koji brojevi su izvučeni u 76. kolu igre Loto