OSAM TRIKOVA LEJDI DAJANE: Bez ovoga nije izlazila iz palate!

Novosti online

18. 10. 2021. u 13:26

POKOJNA princeza Dajana je oduvek bila simbol lepote i elegancije.

ОСАМ ТРИКОВА ЛЕЈДИ ДАЈАНЕ: Без овога није излазила из палате!

FOTO: EPA/Depositphotos

Iako je njena prirodnost bila ta koja je kao magnet privlačila ljude, iza nje postoji nekoliko stvari koje je princeza radila kako bi zadržala takav svoj izgled.

Ovo je nekoliko bjuti trikova kojima se Lejdi Di služila, kako bi uvek bila na visini zadatka:

Pazite na obraze

Ako se ne izvede kako treba, konturisanje može da napravi kontraefekat. Da biste izbegli čestu grešku, poslušajte još jedan savet Dajanine šminkerke – nanesite hajlajter iznad jagodica pokretom na dole. Takođe, stavite neutralno rumenilo na jagodice. Na kraju, velikom četkom nanesite bronzer na spoljne ivice lica za topliji izgled.

 

Bez jakog lajnera

Dok je jaka šminka za oči prihvatljiva u određenim situacijama, prirodniji izgled bolje pristaje za svakodnevno nošenje.

Lejdi Di je volela da oči uokviri jakim plavim krejonom, ali otkad je upoznala Grinvel, to se promenilo. Princeza se odlučila za neutralnije tonove crne i smeđe, što joj je otvorilo oči i nakon čega je delovala odmornije.

Šešir je uvek dobrodošao

Princezu od Velsa često su viđali kako nosi elegantni šešir. Znala je da je lični pečat kraljevska obaveza, ali šešire je volela i zbog osećaja samopouzdanja koji su joj pružali. Šeširi Lejdi Di bili su više od simbola kraljevske porodice, a neki njeni najpoznatiji autfiti zapamćeni su baš zbog upečatljivih šešira.

Hidratacija pre šminke

Kao ikona koju paparaci nisu ostavljali na miru, princeza je pazila da uvek bude spremna za kameru. Meri Grinvel, šminkerka i prijateljica princeze Dajane, rekla je da bi ona prvo navlažila lice pre nanošenja bilo kog proizvoda. Zbog toga joj koža ispod šminke nikada nije izgledala ukočeno i beživotno.

Nikud bez dobrog parfema

Kako navodi Grinvel, princeza je "uvek, uvek, uvek" nosila neki dobar parfem, koji garantuje da ćete biti primećeni, pišu na sajtu "Brajt Sajd".

Eterična ulja najbolji antistres

Princeza Dajana bila je poznata ljubiteljka aromaterapije. Godinama pre nego što su eterična ulja postala svetski hit, princeza je već uživala u njihovim čarima. Znamo već da njen kraljevski život nije bio lak, ali Lejdi Di je spas nalazila i u aromaterapiji, koja joj je pomogla da se oslobodi stresa i počne svaki dan sveža.

Čišćenje lica dvaput dnevno

Bez dobre nege lica ne vredi ni najbolja šminka. A Lejdi Di je bila dosledna u svojoj rutini nege kože. Grinvel je otkrila da je pokojna princeza čistila, tonizirala i hidrirala lice dva puta dnevno. I rezultati toga su se svakako videli - jedro, čisto lice koje blista.

Najbolja dijeta je zdrava ishrana

Daren O’Grejdi, koji je bio kraljevski kuvar 15 godina, nakon razvoda Dajane i Čarlsa nastavio je da joj kuva. Otkrio je da je pokojna princeza gledala da izuzetno zdravo jede i da je izbegavala ugljene hidrate i crveno meso koliko je mogla.

(SrbijaDanas)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni