DARKO LAZIĆ JOJ DUGUJE 950.000 DINARA: Oglasio se advokat Ane Sević i otkrio - Izvršitelj vodi postupak!

Novosti online

15. 10. 2021. u 00:57

PEVAČ Darko Lazić je u nedavnoj ispovesti progovorio o odnosu sa obe bivše partnerke, Anom Sević i Marinom Gagić, te istakao da Sevićevoj više ne duguje ništa vezano za alimentaciju za zajedničku ćerku Lorenu.

ДАРКО ЛАЗИЋ ЈОЈ ДУГУЈЕ 950.000 ДИНАРА: Огласио се адвокат Ане Севић и открио - Извршитељ води поступак!

Foto: Instagram

Štaviše, istakao je i da su u sjajnim odnosima, te da više nemaju nikakav sudski proces. Ovim povodom oglasio se Anin pravni zastupnik Miša Petrovski. Kako advokat tvrdi, istina je dijametralno drugačija. Lazić, navodno, Ani još uvek duguje 950.000 dinara.

- Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije, pa dug sada iznosi 950.000 dinara - rekao je pravni zastupnik.

Kako je dalje objasnio, Darko je navodno trebalo da uplati zaostale alimentacije kroz određeni vremenski rok, ali to nije učinio.

- On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje - istakao je Petrovski.

Foto: Instagram

Podsetimo, Darko je u svojoj izjavi o alimentaciji rekao:

- Ani sam platio celu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos.

Foto: Instagram

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)