DOKTOR IZ FILMA "TOMA" JE IPAK POSTOJAO? Gordana Zdravković otkrila pravu istinu - Rus sa VMA u stopu pratio pevača

S. K.

02. 10. 2021. u 13:00

LIK lekara u filmu "TOMA" koji tumači naš glumac Petar Benčina izazvao je brojne burne reakcije publike koja je pogledala film. Postoji dosta spekulacija o njegovoj stvarnoj ulozi u životu legendarnog pevača.

ДОКТОР ИЗ ФИЛМА ТОМА ЈЕ ИПАК ПОСТОЈАО? Гордана Здравковић открила праву истину - Рус са ВМА у стопу пратио певача

Film: Printskrin/Jutjub/TOMA film

Druga, nakon priče o Ljiljani, prema navodima reditelja Dragana Bjelogrlića, fikcija koja je prikazana u filmu, bilo je prisustvo lekara koji je verno pratio Tomu na nastupe i uvek bio tu za njega.

Gordana Zdravković, Tomina žena, kaže da je priča o doktoru ipak istinita. 

FOTO: Arhiva novosti

Tekst potpisa

 - Nije istina da doktor nije postojao. Doktor je postojao i sa njim je išao nekoliko puta na putovanja, on je doktor sa VMA, Rus. O Tomi se brinulo pet lekara u tom momentu, neke stvari su svakako dodate, ali istina je postojala. Taj doktor Rus je bio i kućni prijatelj i uvek je bio uz tomu i van bolnice, kada god je nešto trebalo. U filmu je to prikazano malo drugačije, zapravo je doktor bio taj koji je preminuo.

BONUS VIDEO:

GODIŠNjICA SMRTI TOME ZDRAVKOVIĆA: Govori Dragana Bjelogrlića i Željka Joksimovića

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)