BIO JE NAJVIŠE PRIVRŽEN TOMI: Udovica Gordana o smrti pevačevog brata Ivana Zdravkovića

S. K.

01. 10. 2021. u 13:28

UDOVICA Tome Zdravkovića Gordana oglasila se za "Novosti" povodom smrti Ivana Zdravkovića, rođenog brata našeg legendarnog pevača.

БИО ЈЕ НАЈВИШЕ ПРИВРЖЕН ТОМИ: Удовица Гордана о смрти певачевог брата Ивана Здравковића

FOTO: Arhiva novosti

Brat Tome Zdravkovića preminuo je juče, na dan godišnjice smrti našeg najvećeg boema. 

- On je pre jedno nedelju dana pao, slomio je kuk, imao je operaciju i bio u bolnici. Međutim, stanje mu se pogoršalo i, nažalost, juče je preminuo - rekla je Goca.

Tomina udovica kaže da je Ivan bio važan deo njenog i Tominog života. 

- Mi smo uvek bili u dobrim odnosima, stvarno je bio dobar čovek, i sa njegovim sinom sam jako dobra, oduvek. On je bio najviše privržen Tomi, na jedan drugačiji način. Nije hteo da mu smeta, ali ga je mnogo voleo, kao i Toma njega. Bio je uz njega stalno - istakla je Gordana. 

Podsetimo, Ivan Zdravković je najduže živeo od tri brata i jedne sestre, koliko ih je bilo u porodici u kojoj je rođen Toma. On je preminuo u devedesetoj godini života.

BONUS VIDEO:

30 GODINA OD SMRTI TOME ZDRAVKOVIĆA: Porodica i prijatelji se okupljaju na centralnom groblju

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina