SABORČE MOJ, HVALA NA SVEMU: Ana Bekuta se dirljivo oprostila od drugarice

V.N.

24. 09. 2021. u 22:49

BEZ pesama za koje je tekstove napisala Marina Tucaković, karijera Ane Bekute bila bi nemerljivo siromašnija.

САБОРЧЕ МОЈ, ХВАЛА НА СВЕМУ: Ана Бекута се дирљиво опростила од другарице

Foto ATA Images

Nijedan koncert popularne folkerke se ne može zamisliti a da se iz sveg glasa ne pevaju "Zlatiborske zore", "Kralj ponoći", "Zavoleh te"... Spisak numera sa Marininim potpisom je, to dobro znaju pravi fanovi Bekute, nepregledan. Tu su "Sve sam stekla sama", "Umri muški", "Opet imam razloga da živim", "Idu vetrovi", "Kako da te ljubim posle nje", "Manite se ljudi"... Napisala je Marina za svoju dragu Anu i "S tobom bar znam gde je dno", "Blago meni", "Hvala ljubavi", "Pao mrak", "Ništa ne obećavam", "Stari moj", "Odigraj za mene", i još petnaestak pesama koje ostaju zauvek u mnogim srcima. Stoga, nije čudo što se Bekuta veoma emotivno na "Instagramu" oprostila od svoje drage prijateljice i dugogodišnje saradnice.

- Dok noćas, sasvim sam sigurna, bezbrižno letiš među zvezdama, oslobođena svih ovozemaljskih boli i tuga, ja tražim reči kojima ću da se oprostim sa tobom - srceparajuće je počela Ana.

- Ne pronalazim ih mnogo, jer mi nikad nije padalo na pamet da ćeš da odeš. Da je tako nešto uopšte moguće. Moja voljena Marina, druže moj i saborče, hvala ti za svaki stih koji si mi napisala. Za svaki trenutak u kom smo gledale u istom pravcu, za svaki zagrljaj, za svaki pogled, za sve ono što si bila i zauvek ostala. Zbog onog što si pisala, bila sam bolja pevačica, zbog onog što si govorila i činila, postala sam bolji čovek. Leti bezbrižno, smej se i raduj u večnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)