SLOBA RADANOVIĆ - SIN ZA PRIMER: Trudim se da što više vremena provedem s majkom

Novosti online

19. 09. 2021. u 09:00

Nakon što je teško podneo gubitak oca, pevač Slobodan Radanović ističe da se trudi da sve slobodno vreme provede sa majkom Draginjom koju često obilazi u rodnom Zrenjaninu.

СЛОБА РАДАНОВИЋ - СИН ЗА ПРИМЕР: Трудим се да што више времена проведем с мајком

Foto: Instagram

- U Zrenjanin idem isključivo zbog majke, i kada god odem tamo preplave me sećanja i emocije. Bukvalno čim prođem tablu sa natpisom grada, meni se vrate uspomene - emotivno je kaže Sloba Radanović, koji ne krije koliko mu vreme provedeno sa majkom znači.

- Kada sedim sa svojom majkom često se prisećamo nekih trenutaka iz prošlosti, pričamo o mnogim životnim temama. Trudim se da što više vremena provedem s njom. Tada ne izlazim iz kuće, i prijateljima uvek kažem da me razumeju, da svrate do nas ako žele da me vide - rekao je on.

Slobodan Radanović je istakao da ima želju da otvori teretanu.

(ALO!)

BONUS VIDEO: Horoskop

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!