GRUPA ABBA SE VRAĆA MEĐU PRVIH 10 SINGLOVA: Neverovatan uspeh legendarne grupe posle 40 godina

Novosti online

06. 09. 2021. u 14:39

LEGENDARNA švedska pop grupa ABBA vraća se prvi put u četrdeset godina među prvih deset singlova u Velikoj Britaniji, s dva nova naslova sa novog albuma Voyage (Putovanje).

ГРУПА АББА СЕ ВРАЋА МЕЂУ ПРВИХ 10 СИНГЛОВА:  Невероватан успех легендарне групе после 40 година

Foto: AP

"I Still Have Faith in You" i "Don't Shut Me Down" zauzeli su šesto, odnosno sedmo mesto na britanskim listama, pokazuju procene objavljene u nedelju koje se zasnivaju na prvim prodajama i objavama putem striminga. Službeni poredak biće objavljen u petak.

Ako se ovako nastavi, novi naslovi će biti prvi Abini singlovi među deset najboljih u Velikoj Britaniji nakon "One Of Us" u decembru 1981.

"I Still Have Faith in You" beleži dobru prodaju CD-ova i ploča, a Don't Shut Me Down je ove nedelje najpreuzimanija pesma u Velikoj Britaniji. Oba naslova objavljena putem striminga do danas su pregledana više od 500.000 puta.

Oba nova singla dolaze sa albuma Voyage, a njegov je izlazak najavljen u četvrtak u Londonu, čime je ispunjeno obećanje o povratku ove legendarne grupe.

Novi album sa deset naslova, među kojima je osam novih pesama i dve obrade - Just a Notioni Bumblebee - izaći će 5. novembra.

Sastav priprema i virtuelni koncert koji će se održati u maju. Za sat i po sviraće se njihovi hitovi, a izvodiće ih njihovi podmlađeni hologrami. Ulaznice za koncert prodaju se od utorka.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024