NIKOLA ROKVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA POLUBRATOM SKRIVANIM OD JAVNOSTI: Marinko Rokvić poručio - nisam bio siguran da je moj! (FOTO)

Novosti Online

02. 09. 2021. u 11:18

PEVAČ Marinko Rokvić ne krije da pored sinova Marka i Nikole ima i vanbračnog sina Darija.

НИКОЛА РОКВИЋ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ СА ПОЛУБРАТОМ СКРИВАНИМ ОД ЈАВНОСТИ: Маринко Роквић поручио - нисам био сигуран да је мој! (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin

Dario se nikada nije eksponirao u javnosti, a ono što je poznato jeste da živi u Kanadi i da bar jednom godišnje koristi priliku da poseti oca i svoju polubraću u Beogradu.

Nikola je sada na svom profilu na Instagramu podelio fotografiju sa Markom i Darijom.

"Tri brata!", napisao je Nikola u opisu fotografije, čime je svima jasno stavio do znanja da Darija gleda kao svog rođenog brata, te da su u sjajnim odnosima.

Marinko nije odmah priznao Darija, a kako je jednom prilikom istakao, zbog toga i dan danas žali.

- To se desilo... Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje, pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen - ispričao je Marinko svojevremeno za medije.

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!