ČLANOVI ROLING STOUNSA SE OPROSTILI OD ČARLIJA VOTSA: Objava Kita Ričardsa posebno rastužila fanove

Novosti online

25. 08. 2021. u 10:47

ČARLI Vots, bubnjar grupe Roling stouns, preminuo je u 81. godini, a od velikana rokenrola oprostile su se brojne svetske zvezde, od Eltona Džona, Brajana Adamsa, Dejvida Koverdejla i drugih.

ЧЛАНОВИ РОЛИНГ СТОУНСА СЕ ОПРОСТИЛИ ОД ЧАРЛИЈА ВОТСА: Објава Кита Ричардса посебно растужила фанове

Foto: Tanjug

Svi su se složili da je bio vrhunski muzičar i pravi džentlmen.

Od Čarlija Votsa oprostili su se i njegove kolege iz Roling stounsa. Mik Džeger je na društvenim mrežama objavio fotografiju bubnjara i nije napisao niti jednu reč, što dovoljno govori koliko već nedostaje.

Roni Vud je objavio zajedničku fotografiju sa Čarlijem Votsom i napisao sledeće:

- Volim te, kolega blizanac. Puno ćeš mi nedostajati. Najbolji si - napisao je Roni Vud.

Objava Kita Ričardsa je i definitivno najtužnija. Naime, on je objavio fotografiju gde se nalaze samo bubnjevi na kojima je svirao Čarli Vots, uz natpis "zatvoreno". Kit Ričards nije napisao ni reč, što je bilo dovoljno.

Čarli Vots bio je grafički dizajner, skicirao je hotelske sobe u kojima je odsedao, bio je veran svojoj ženi Širli, a to su samo neke od činjenica iz njegovog života koji je bio ispunjen.

Svakako, jedan od najvećih bubnjara svih vremena.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!