RADONJIĆ O SVAĐAMA SA BIKOVIĆEM: Tenzije na snimanju nastavka "Južnog vetra", otkrio o čemu se radi

Novosti online

19. 08. 2021. u 20:33

FILM "Južni vetar 2: Ubrzanje", prikazan je sinoć po četvrti put u Knjaževcu, a na pres konferenciji govorili su omiljeni glumci Miodrag Radonjić, i Miloš Biković koji je bio opravdano odsutan, ali se obratio putem video poruke.

РАДОЊИЋ О СВАЂАМА СА БИКОВИЋЕМ: Тензије на снимању наставка Јужног ветра, открио о чему се ради

Foto: Jutjub/BALKAN INFO - Zvanični kanal/Republika

- Želim da uživate naredna dva sata i ovom prilikom hoću da se zahvalim Knjaževcu što nam je pružio podršku za vreme snimanja filma i što je bio tu za nas. Zajedno smo napravili ovu akciju i ovo sto ćete gledati u naredna dva sata. Uživajte - rekao je Biković.

Radonjić je rekao da će se uvek vraćati u Knjaževac, kao i da je to jedno od najlepših mesta u Srbiji, i potom otkrio oko čega je izbijala tenzija na snimanju filma sa Bikovićem.

- Mi smo se svađali oko toga da li će stići sve ili će da svane dan ili će da padne noć. To je bila glavna stvar, jer ono sto kažu, pada blenda. Ima ta jedna fora, druga je što kaže Boda Ninković. Mi kažemo "Ajmo ljudi, gubimo sunce", a Boda kaže "Ajmo ljudi, gubimo me" - kaže Radonjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)