JOŠ JEDNA BIVŠA GA ISPROZIVALA: Srpska manekenka podržala rusku plesačicu, a onda se oglasio i Miloš Biković (FOTO)

Novosti online

01. 08. 2021. u 23:44

IVŠA devojka Miloša Bikovića, plesačica iz Rusije, Arina Vološina šokirala je pratioce na Instagramu kada je obelodanila detalje veze sa glumcem.

ЈОШ ЈЕДНА БИВША ГА ИСПРОЗИВАЛА: Српска манекенка подржала руску плесачицу, а онда се огласио и Милош Биковић (ФОТО)

Foto: Tanjug

Naime, ona Miloša predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života.

Iza Arininih reči čvrsto je stala i druga bivša devojka Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović, koja već neko vreme iznosi suptilno svoje ne baš tako pozitivno iskustvo u vezi sa njim.

- Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju - rekla je Barbara u kratkom videu.

Foto: Instagram/Barbara Tatalović

Ubrzo se ponovo oglasila.

- U našoj zemlji se odavno ljudskoj, iskrenost i poštenje manje eni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim - napisala je manekenka. - Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blatoi farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama - zaključila je Barbara.

Foto: Instagram/Barbara Tatalović

Biković se nije oglašavao ovim povodom, a sada je na Tviteru napisao komentar na ovu temu. Naime, jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju.

Evo šta je Biković na to odgovorio:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića" - napisao je kratko Miloš.

On je podsetio na dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?