VATROMET ZA PARTIJANJE KAO NIKAD PRE: 38 minuta posle ponoći noćas svečano otvoren Egzit festival

S.B.

09. 07. 2021. u 02:00

CEREMONIJU svečanog otvaranja jubilarnog, 20. po redu Egzita, koja je počela 38 minuta posle ponoći, obeležio je spektakularni, petominutni vatromet začinjen “meksičkim točkovima” i beskrajnim treptajima plamenih zvezda koje su u punom koloritu obasjalo nebo nad Petrovaradinskom tvrđavom .

ВАТРОМЕТ ЗА ПАРТИЈАЊЕ КАО НИКАД ПРЕ: 38 минута после поноћи ноћас свечано отворен Егзит фестивал

foto: N. Karlic

Uvertira u posebnom performansu, u kojem su plesači i plesačice potsetili na prethodnih, gotovo 16 meseci pandemije i izolacije uz optimistički pogled unapred, potvrđena je ocenom Dušana Kovačevića, osnivača Egzita, koji je naglasio da je dugotrajna borba protiv pošasti urodila plodom.

- Lepo je biti ovde , žestoko smo se borili za to da budemo ovde ove noći i da konačno vraćamo život životu. Neka bude parti kao nikad pre. Otvaramo sva vrata za nove dimenzije egzistencije, Egzita za sve nas, za Novi Sad i Srbiju- poručio je Kovačević.

Zatim je , na oduševljenje posetilaca okupljenih ispred glavne festivalske bine, nastupio uz ovacije didžej Snejk i poveo fanove u neprekidni ples.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024