VERILA SE ĆERKA DŽOAN ROULING: Bestseler spisateljica detalje o venčanju drži u tajnosti

D. B. M.

16. 06. 2021. u 17:17

NAJSTARIJA ćerka DŽoan Rouling se zaručila. Kako piše britanski "Miror" DŽesika Rouling Avantes navodno je verena, ali autorka romana o najpoznatijem dečaku čarobnjaku Hariju Poteru planove venčanja skriva od javnosti.

ВЕРИЛА СЕ ЋЕРКА ЏОАН РОУЛИНГ: Бестселер списатељица детаље о венчању држи у тајности

Foto: EPA

DŽesika je najstarije dete Roulingove. NJen otac je portugalski novinar Horhe Arantes sa kojim je poznata spisateljica bila kratko u braku, Nakon što ju je pretukao Roulingova se vratila u Englesku sa svojom malom ćerkom. Tamo su živele od socijalne pomoći.

Spisateljica je često pričala o tome kako je DŽesika spavala u kolicima, dok je ona pisala prvu knjigu o Hariju Poteru u kafiću "Elifant haus" u Edinburgu. Prema nekim izvorima, u kafićima provodila vreme kako bi izbegla da sa malim detetom boravi u hladnom stanu bez grejanja, ali je ona to kasnije opovrgnula.

Priznala je da je kuburila sa novcem kao samohrana majka, "siromašna koliko je moguće u Britaniji, a da nije bila beskućnica".

Posle ogromnog uspeha njenih knjiga, Roulingova je jedan od najbogatijih pisaca. Međutim, treba imati na umu da njen uspeh nije došao preko noći i da je za njega bilo potrebno mnogo truda. NJen drugi suprug Nil Marej je lekar. Imaju dvoje dece: Dejvida (18) i šesnaestogodišnju Makenzi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)