DOŠAO ZBOG RAKIJE, ZNA DA UŽIVA U HRANI: Bili Guld ("Fejt nou mor") ponovo u Srbiji

M. Ć.

14. 06. 2021. u 10:16

BASISTA "Fejt nou mora" i osvedočeni prijatelj Srbije, Bili Guld, ponovo je u našoj zemlji, a razlozi su i poslovni i privatni.

ДОШАО ЗБОГ РАКИЈЕ, ЗНА ДА УЖИВА У ХРАНИ: Били Гулд (Фејт ноу мор) поново у Србији

Foto lična arhiva

Pored toga što želi da vidi brojne ovdašnje prijatelje, i da uživa u hrani i piću, Guld promoviše drugu vrstu rakije iz serijala yebiga koju je predstavio na američkom tržištu. Posle prve, koja je tako i nazvana, sad je red stigla "Bela".

Brzo po dolasku u Beograd, Guld se video sa svojom velikom prijateljicom, novinarkom i promoterkom Jadrankom Janković Nešić, te su iskoristili priliku da uživaju u jednom restoranu u centru grada.

- Bili je potpuno "odlepio" za srpskom hranom, samo nju jede - kaže za "Novosti" Jadranka. - Kuka kako nigde ne može da nađe prebranac, sarmice od zelja i roštilj.

"Bela" je šljivovica čistog ukusa koja je odležala u inoksu. Poznati muzičar ističe da u SAD rakiju vole ljudi koji su sa Balkana, ali da je i Amerikanci sve više otkrivaju, uče o njoj i uživaju u njenom ukusu. Novim biznisom rok muzičar se bavi nešto više od dve godine. Guld neretko pominje koliko mu nedostaju Balkan i Srbija, tako da , sigurno, ovih dana uživa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije