SANJA PRE "URAGANA": Isplivale fotografije članice grupe "Hurricane" - Nećete je prepoznati!

Novosti online

29. 05. 2021. u 20:38

SANjA Vučić sa grupom Hurricane zapalila je evrovizijsku scenu u Roterdamu, a dobro je poznata činjenica da je mlada pevačica u svetu muzike već neko vreme.

САЊА ПРЕ УРАГАНА: Испливале фотографије чланице групе Хуррицане - Нећете је препознати!

Foto: EPA

Ipak, njen izgled dosta se promenio iz vremena kada je nastupala kao pevačica grupe Zaa.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije pevačice, a mnogi kažu da se potpuno promenila.

Sanja Vučić srpska je pop, rege, ska, džez, dab i pank-rok pevačica, trenutni vokal ženske pop grupe Hurricane i bivši vokal krosover-rege benda ZAA.

Sa svojim bendom ZAA nastupala je na najznačajnijim regionalnim festivalima, poput Nišvila i Egzita.

Muzički se obrazovala od malena na odsecima solo pevanja, a zanimljivo je da su joj i roditelji pevači. Kao mala od njih je učila stare narodne pesme i sevdalinke. Sanja je pevala u više bendova (džez, rege, etno), a sa horom je nastupala u mnogo zemalja. Muzički se usavršavala sa operskom divom Katarinom Jovanović.

Studira arapski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Pored srpskog jezika, govori i španski, italijanski, engleski i arapski jezik.

Na Evroviziji je nastupala ove godine sa grupom Hurricane, ali i 2016. u Stokholmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024