U DERVENTI UHAPŠEN MUŠKARAC: Zoran (23) sa automatskom puškom se vozio gradom, kod kuće pronađen arsenal oružja (FOTO)

N. ĐURIĆ

17. 05. 2021. u 14:04

POLICIJA u Derventi je uhapsila 23-godišnjeg Zorana M. zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

У ДЕРВЕНТИ УХАПШЕН МУШКАРАЦ: Зоран (23) са аутоматском пушком се возио градом, код куће пронађен арсенал оружја (ФОТО)

Foto: PU Doboj

Zoran se, kako naovde iz policije, sa vidno istaknutom automatskom puškom vozio u „tojoti“ po gradu, a kod njega je pronađen i oduzet pravi arsenal oružja i municije.

Kako „Novosti“ saznaju, klupko je počelo da se odmotava kada su uznemireni građani prijavili da je u Ulici Stevana Nemanje, u subotu dva sata iza ponoći, „uočeno kretanje putničkog automobila marke „tojota“ u kojem jedna osoba drži automatsku pušku“.

-Navedeno vozilo i lice su identifikovani u jutarnjim časovima nakon čega je na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršen pretres putničkog automobila, kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice inicijala Z.M. Prilikom pretresa pronađeni i oduzeti su: automatska puška, gasni pištolj sa pripadajućim okvirom i mecima, puška sa pripadajućim okvirom, više metaka različitog kalibra, metalne lisice i drugi predmeti-saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Iz dobojske policijske uprave su naveli da je nad uhapšenim izvršena kriminalistička obrada i da će protiv njega Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izveštaj o izvršenom krivičnom delu.

Istovremeno, iz te policijske uprave javno, u saopštenju, se zahvaljuju Dervenćanima na obaveštenju i prijavi sugrađanina koji se naoružan automatskom puškom vozikao ulicama tog grada. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)