TRUDNICI VRATIO PUN NOVČANIK: Humani gest trinaestogodišnjaka iz Trebinja Igora Spaića

D. CURAĆ

10. 05. 2021. u 07:13

TRINAESTOGODIŠNjI Igor Spaić iz Trebinja pre nekoliko dana pronašao je novčanik pun novca, koji je potom vratio, a ovaj humani gest dodatno je značajniji pošto je vlasnica bila trudnica.

ТРУДНИЦИ ВРАТИО ПУН НОВЧАНИК: Хумани гест тринаестогодишњака из Требиња Игора Спаића

Foto D. Curać

Igor je sa svojim ocem Gojkom bio u kupovini, a kada su se vratili, spazio je na parkingu pored automobila novčanik.

- Kada sam otvorio novčanik, u njemu je bila velika svota novca. Našao sam i ličnu kartu, a prepoznao sam sliku rođake moga prijatelja, koju sam upoznao na njegovoj slavi. Pozvao sam prijatelja, ostavio broj telefona i ona nam se javila - rekao je Igor.

Ovaj pošteni dečak ističe da nijednog trenutka nije razmišljao hoće li vratiti novčanik vlasniku, te da ga je posebno obradovalo kada je saznao da se radi o trudnici.

- To nije moj novac i smatram da bi svako tako postupio. Ona je insistirala da me časti, a meni je u stvari najveća nagrada to što sam pronašao vlasnika novčanika. Još sam srećniji bio kada sam video da sam novac i dokumenta vratio trudnici - dodao je Igor.

Igor kaže da ga zovu drugari i čestitaju mu na njegovom gestu, ali on u tome ne vidi ništa posebno, odnosno veruje da ako nekada nešto izgubi to će pronaći neko sličan njemu, jer "dobro se dobrim vraća".

NIJE PRVI PUT

IGORU Spaiću ovo nije prvi put da pronalazi novčanik, a slično iskustvo imao je pre par godina kada je sa drugom takođe uspeo doći do vlasnika.

- Pre tri godine sam sa svojim drugom pronašao novčanik i vratio ga vlasniku. I tada smo se potrdili da dođemo do čoveka čiji je novac - rekao je Igor Spaić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024