BANJALUKA PRED ZATVARANJEM: Uvedene drastične mere, maske obavezne i na otvorenom

Novosti online

13. 03. 2021. u 16:55

U BANjALUKA je obavezno nošenje maske i na otvorenom zbog povećanog broja zaraženih virusom korona, potvrđeno je nakon sednice Gradskog štaba za vanredne situacije iz izvora bliskih ovom telu.

БАЊАЛУКА ПРЕД ЗАТВАРАЊЕМ: Уведене драстичне мере, маске обавезне и на отвореном

Foto Novosti

Današnja sednica Gradskog štaba bila je zatvorena za medije i očekuje se saopštenje.

Nekoliko članova bilo je prisutno sednici u prostorijama Gradske uprave Banjaluke, a ostali su se uključili onlajn.

Od članova štaba, u Gradskoj upravi su prisutni predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić, direktor Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković i Milada Šukalo.

Banjaluka je i danas grad sa najvećim brojem zaraženih u Srpskoj (92), a preminule su i tri osobe iz ovog grada.

Kako su juče apelovali lekari UKC, stanje u Banjaluci je alarmantno, te se grad nalazi pred zatvranjem. Preko 300 osoba je smešteno na lečenju na UKC-u, a skoro 90 odsto bolničkih kapaciteta UKC-a je popunjeno.

(Novi Glas.info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!