MLADIĆA OTELI, PA PRETUKLI: Policija pokrenula istragu o nedavnom razbojništvu koje je potreslo Bileću

O. MATAVULj

09. 02. 2021. u 06:08

BILEĆSKA policija pokrenula je istragu protiv Željka V., Marka Z. i jednog maloletnika iz tog grada, zbog sumnje da su oteli mladića i stavili ga u gepek, a zatim odvezli na određenu lokaciju i pretukli ga, da bi ga nešto kasnije izbacili iz auta u okolini Bileće.

МЛАДИЋА ОТЕЛИ, ПА  ПРЕТУКЛИ: Полиција покренула истрагу о недавном разбојништву које је потресло Билећу

Foto opština Bileća

Kako saznajemo, mladić je u napadu zadobio telesne povrede. Međutim, otmicu i napad uopšte nije prijavio policiji i istraga je pokrenuta na osnovu glasina koje su došle i do policijskih inspektora.

Portparol PU Trebinje Jovana Cvijetić kaže da policija radi na dokumentovanju krivičnog dela protivpravno lišavanje slobode.

Foto Arhiva

- Policijski službenici došli su do operativnih saznanja da su lica s inicijalima Ž. V. i M. Z. i jedno maloletno lice protivpravno lišili slobode jednu osobu. Žrtvu su stavili u prtljažnik automobila, odvezli na određenu lokaciju i zadali joj više udaraca po glavi i telu - saopštila je Cvijetićeva.

GRAĐANI OGORČENI

VEST o otmici i gepekovanju mladića u Bileći je izazvala strah i ogorčenje kod građana. Na društvenim mrežama navode da je ta opština postala gora od divljeg zapada i pozivaju nadležne da se ozbiljno uhvate u koštac sa svim oblicima kriminala.

Pojašnjava da je pretučeni mladić nakon batinanja ostavljen u blizini Bileće. Radi zaštite istrage nije želela da otkriva više informacija.

- O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju i rad na predmetu je u toku - rekla je Cvijetićeva.

Nezvanično saznajemo da dvojica osumnjičenih važe za bezbednosne interesantne osobe, poznate po učešću u određenim licitacijama u Bileći oko kojih se podizala medijska pompa.

S druge strane, žrtva je konobar, koji ne prolazi kroz policijske evidencije. Šta je pozadina celog slučaja, zasada nije poznato.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon