DODIK PORUČIO DRITANU: Ne znaš elementarne stvari, prelistaj malo papire!

Novosti online

17. 01. 2021. u 15:26

ДОДИК ПОРУЧИО ДРИТАНУ: Не знаш елементарне ствари, прелистај мало папире!

Foto: EPA

SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kazao je da sa Crnom Gorom treba da se razvijaju dobri odnosi.

On je, komentarišući čestitku premera Zdravka Krivokapića za Dan Republike Srpske, 9. januar, kazao da se sa predsednikom crnogorske Vlade video dva puta i da nema razloga da se ne sretnu opet.

Dodik je naveo da je u Crnoj Gori legitimno izabrana vlast kojoj Srpska želi sve najbolje, ali da je rezervisana prema pojedincima poput Dritana Abazovića, “koji pokušava da se nametne, a ne poznaje elementarne stvari”, pa BiH tretira kao republiku.

– Može da ima stavove kakve hoće o Republici Srpskoj, ali ako drži pridike, onda bi trebalo prelistati papire i videti da ne postoji republika BiH – naglasio je Dodik.

(Politika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Rašo

17.01.2021. 21:35

И више од тога. Наиме, ни у једном документу не стоји да је БиХ држава! Неко ће рећи случајан пропуст али ја бих казао да таквих случајности нема. Написати некакав устав а не казати да је то устав државе напросто није грешка него дубока намера! Чија, зашто, ...? Сазнаћемо!