DRAŠKO ŠOKIRAO ZAPOSLENE: Nova odluka Stanivukovića iznenadila mnoge - ovako nešto do sada u Srpskoj nije viđeno (FOTO)

Novosti onlajn

08. 01. 2021. u 16:24

NOVI gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, iznenadio je zaposlene u Gradskoj upravi Banjaluka, svojom novom odlukom.

ДРАШКО ШОКИРАО ЗАПОСЛЕНЕ: Нова одлука Станивуковића изненадила многе - овако нешто до сада у Српској није виђено (ФОТО)

Foto: O. M.

Kao i sve do sad, Draško je ovu odluku koja se tiče zaposlenih u Gradskoj upravi podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama:

- Kroz "Srećne časove" gradimo prijateljske odnose između rukovodstva Grada i zaposlenih u Gradskoj upravi, jer podrška zaposlenih je ključna za svaki naš naredni korak.

- To će biti nova praksa koju uvodimo, tokom koje ćemo se, moji saradnici i ja, svakog petka, nakon završetka radnog vremena, družiti sa zaposlenima iz različitih odeljenja, te uz neformalne razgovore osluškivati najveće probleme i potrebe Gradske uprave i građana Banje Luke.

- Naša ideja je stvaranje grada bez podela i na tome ćemo istrajati. Kvalitetni ljudi, koji su danas na ključnim pozicijama u Gradu, a koji svoj posao obavljaju časno i pošteno, ostaće na svojim mestima, a pojedini biti i nagrađeni, jer naš princip je da ne menjamo ono što je dobro.

- Borićemo se da "Srećni časovi" postanu praksa, ne samo u Gradskoj upravi, već i u ostalim javnim preduzećima u Gradu - napisao je Stanivuković na svom Instagram nalogu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (13)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!