REČI Bakira Izetbegovića da Srbija i Hrvatska duguju BiH oko osam milijardi maraka i izvinjenje za ratne devedesete samo je nastavak ratne politike Stranke demokratske akcije i Alije Izetbegovića, a koju u miru sprovodi Bakir.

Komentari (9)

Sasa

03.01.2021. 22:06

Potpuno u skladu sa muslimanskom ideoalogijom. Bilo ko ko dolazi iz Nemačke im je prijatelj. Od Hitlera sa kojim ih veze 'predivna saradnja', preko austrijiskih gospodara. Sve je rekao. U ostalom i otac mu je bio u mladim muslimanima podrzavajuci SS Handzar diviziju, a iver ne pada daleko od klade. Sto je najveca tuga, kako i sam Bakir kaze poreklom su poturceni Beogradjani familije Jahic. Najinteresantnije je sto svi muslimano odlicno znaju svoje poreklo i prenose informaciju potomcima i samo ponekad tu informaciju javno iznesu.

Malena

04.01.2021. 10:10

@Sasa - On ne voli svoj narod kad ga gura u sukob.Svoje bliznje ce zastiti , a deca sunaronika neka ginu zabog njegovog lopovluka i sebicnosti.

stanoje

04.01.2021. 03:42

Ej narode Bosnjacki, 'ajde pamet u glavu malo. Imate dosta umnih ljudi.Gde vam je inteligencija? Pa dokle cete vise da trpite i pokorno slusate toga koji je davno puk`o i koji nikako ne shvata da ga je sve pregazilo,i vreme i dogadjaji... i mnogo toga. On konacno ne pripada vama. Neverovatno je i neshvatljivo da vam takvim nebulozama godinama soli pamet! Ili, nesto ogromno nije u redu sa vama... Preispitajte se,ako zelite da idete u buducnost i volite sebe i svoje narastaje. Sa ovim idete u doba hatiserifa i svilenih gajtana.Nemojte to dozvoliti.Niste zasluzili da budete taoci kojekakvih igara u korist sopstvene stete. Probudite se,molim vas.

Bara

04.01.2021. 11:50

Molim.opet sve predstavnike RS da se manu Hrvata,spominjanja i stavljnja bilo kakvih znakova jednakosti sa njima ili bilo sto sto bi produbilo medjuljudsku povezanost osim poslovne veze. Njih treba ostaviti njihovima i muimanima jer ne smemo zaboraviti sta su HRVATI uradili Srbima u BIH i da su oni osudjeni za Agresiju na BIH,tako da mi sa njima nemamo nista zajednicko.

Zeljko

04.01.2021. 16:47

Šta je tu čudno?Pa on samo nastavlja ideologiju svog "babe",koji za života je bio jako nepismen ali je zato znao širiti mržnju prema srbima,njegovim stopama je samo nastavio ovaj ali na svu sreću neće mu se za života snovi ispuniti i babo mu je krepo ne dočekavši da mu se želja ostvari.

Ratko

04.01.2021. 22:50

A onda ce Srbi biti krivci za sve usta muslimane gurnu njihovi lideri. Sta cekate bosanski muslimani nije bilo dosta ubijanja sa svih strana treba nas sve jos reducirati. Sklanjajte na vrijeme oviga koji gura sve u haos! Ima li medju bosanskim muslimanima boljeg i cestitijeg od ovoga ili vam je on sve na ovom svetu! Stavite prst na celo i razmislite jer ima jos vremena da zivimo bar normalno bez mrznje drugoga i huskanja na nove grozote. Valjda smo se svi opametili da ne ovi politicari ne guraju u klanicu iz koje samo oni uvek izlaze dobri i puni ko brodovi!