TELA BILA UGLJENISANA: Obdukcija otkrila šta je bilo kobno za Igora i Irinu koji su poginuli u padu aviona

Novosti online

14. 12. 2020. u 16:37

ZA Irinu P. (31) iz Rumunije i Beograđanina Igora Ivanovića (34), koji su poginuli u četvrtak u padu sportskog aviona na Kozari, kobne su bile višestruke povrede tokom samog pada letelice, potvrdili su izvori “Nezavisnih”.

ТЕЛА БИЛА УГЉЕНИСАНА: Обдукција открила шта је било кобно за Игора и Ирину који су погинули у паду авиона

Foto MUP RS

Kako dodaju sagovornici tog portala, obavljena je obdukcija njihovih tela koja su bila ugljenisana.

– Oni su poginuli prilikom pada aviona, a potom je došlo do zapaljenja kerozina, pa su im tela ugljenisana – potvrdili su izvori “Nezavisnih”.

Podsećanja radi, avion je nestao u četvrtak, ali zbog loših vremenskih uslova i magle, ostaci letelice pronađeni su u petak na nepristupačnom terenu u selu Subotići na Kozari.

Kako se navodi, Irina P. pilotirala aviona, dok je Ivanović bio operater na operaciji oralne vakcinacije lisica protiv besnila. Prema nekim informacijama, avion je navodno udario u stenu.

Brojni policajci, pripadnici spasilačkih službi, lovci, lugari i meštani pretraživali su u četvrtak i u petak svaki pedalj zemlje, a podignuti su i dron i helikopter.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu