TETURAO SE PUTEM I VIKAO „JOJ, SINE MOJ JEDINI“: Detalji krvavog obračuna kod Omarske – uhapšeni otac i sestrić ubijenog čobanina

O.M.

14. 12. 2020. u 11:02

DRAŽENKO M. (41) sa Manjače ubijen je sinoć nožem u krvavom obračunu između trojice čobana u selu Gornja Lamovita kod Omarske Zbog sumnje da su učestvovali u zločinu uhapšeni su njegov otac Stojan M., kao i njegov sestrić Radovan B. iz Kmećana.

ТЕТУРАО СЕ ПУТЕМ И ВИКАО „ЈОЈ, СИНЕ МОЈ ЈЕДИНИ“: Детаљи крвавог обрачуна код Омарске – ухапшени отац и сестрић убијеног чобанина

Foto: O.M.

Zločin se dogodio oko 22.45 časova kod šatora u kojem su čobani spavali. Prvo je došlo do svađe, a zatim i tuče među čobanima. Tačne okolnosti ubistva se utvrđuju, a prvi rezultati istrage ukazuju da je Stojan nožem ubo Draženka u stomak. U obračunu je i on sam ranjen i imao je povrede po glavi i ruci.


Meštani pričaju da su ranije tokom dana Draženko i Radovan pili u obližnjim kafana. Nakon što su se vratili do šatora i stada ovaca koje su čuvali došlo je do svađe. Niko tačno ne zna kako se sve odigralo,a meštani pričaju da su čuli galamu, te da je Radovan u jednom trenutku ušao u jednu kuću tražeći pomoć.

- Ušao je u kuću, u čarapama koje su bile krvave. Sav je bio mokar i vikao je spasavajte me ganja me nožem. Zaključali smo kuću i zvali policiju, koja je vrlo brzo došla - priča jedna meštanka.

Foto: O.M.

 

Ona kaže da je pred kuću došao i Stojan.


- Bio je sav krvav. Imao je povredu na glavi, kao i ruci. Na kraju je jaukao i dozivao pomoć. Teturao je putem i vikao: "joj, sine moj jedini" - kažu meštani, navodeći da je policija nakon uviđaja uhapsila obojicu.

Nezvanično saznajemo da su čobani na ovaj teren često dolazili i dovodili stoku na ispašu. Na livadi, na kojoj se zločin dogodio proveli su nekoliko dana i već danas su trebali da se presele na drugu njivu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!