„NOVO LICE“ DALA OPŠTINA: U srednjoj školi "Mihailo Petrović Alas" osvanula nova fasada

V.M.

20. 10. 2020. u 22:26

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić posetio je d Srednjoškolski centar „Mihailo Petrović Alas“. gde je urađena nova fasada, zahvaljujući lokalnoj samouoravi, koja je platila te radovce, vredne 60 hiljada KM a finansirala ova opština sa 60.000 KM.

„НОВО ЛИЦЕ“ ДАЛА ОПШТИНА: У средњој школи Михаило Петровић Алас осванула нова фасада

Foto: V:M.

- Prethodna fasada bila zaprljana usled dimnih čestica, pa smo se odlučili  da izdvojimo novac. kako bi školski zdanje izgledalo lepše i radovi su upravo okonačni -kaže Perić. 

-Parama iz opštinske kase, pored ostalog, u ovoj ustanovi je saniran krov, a konttinuirano smo im obezbeđivali i potrebnu opremu.Naša deca treba da imaju kvalitetne uslove za obrazovanje. Na nama je da im stvorimo valjane uslove, a njihovo je da uče, a ovo je škola sjajnih đaka.

Foto: V:M.

Direktor Srednjoškolskog centra Stevo Benović zahvalio je svima koji su pokrenuli akciju za uređenje fasade,  odborniku u Skupštini opštine Ugljevik Petru Radovanoviću, predsedniku Boračke organizacije Ugljevik Jovanu Marinkoviću, predsedniku Skupštine ove opštine Đoki Simiću i načelniku Vasiliju Periću i uručio im poklone u znak zahvalnosti.

-Radovi na fasadi su obuhvatili otklanjanje svih oštećenja ,a nakon toga i izradu nove fasade. Do sada nismo imali probleme u odvijanju nastave u novonastalim okolnostima. Naša želja je da pandijema prođe, i da se svi vrate normalnom životu .Ovaj srednjoškolski centar, uz podršku opštine Ugljevik, dobio CNC mašinu pa samim tim u kompletnoj regiji jedini imaju smer CNC teničari.

Srednjoškolski centar „Mihailo Petrović Alas“ pohađa 433 učenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)