POKUŠAJ UBISTVA U ŠIPOVU: Eskplodirao automobil - policija preduzela sve mere

R.S.

13. 10. 2020. u 12:49

POLICIJA iz Šipova radi na rasvetljavanju svih okolnosti sinoćnje eksplozije automobilu marke „ford“ koja se dogodila oko 22.45 sati u ulici Sime Šolaje u Šipovu.

ПОКУШАЈ УБИСТВА У ШИПОВУ: Ескплодирао аутомобил - полиција предузела све мере

Foto: R.S.

Pod automobil je, kako nezvanično saznajemo, bila podmetnuta eksplozivna naprava. U eksploziji nije bilo povređenih, a događaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva.

- Preduzimaju se sve mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti. Prilikom eksplozije na vozilu je pričinjena materijalna šteta, dok nije bilo posledica po lica  - saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve mere i radnje na prikupljanju dokaza i dokumentovanju krivičnog dela  pokušaj ubistva.

Iz policije nisu želeli da otkriju detalje o ovom slučaju, a nezvanično saznajemo da je vozilo vlasništvo G.D., dok se još uvek utvrđuju motivi ovog događaja.

Meštani Šipova kratko su nam potvrdili da su čuli eksploziju, kao i da je automobil bio parkiran u navedenoj ulici, te da je obezbeđenje mesta eksplozije i uviđaj trajao do jutros.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)