„DEČJA NEDELJA“ U BIJELJINI: Briga o najmlađima tokom cele godine (FOTO)

V. MITRIĆ

05. 10. 2020. u 19:40

POVODOM Obeležavanja Dečje nedelje, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je prijem za mališane iz vrtića “Čika Jova Zmaj” i zamenika ombudsmana za decu Republike Srpske.

„ДЕЧЈА НЕДЕЉА“ У БИЈЕЉИНИ: Брига о најмлађима током целе године (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Tom prilikom ukazao je na značaj prava dece i potrebu da ona budu svesna činjenice koliko je važno da brinemo o njima.

Gradska uprava u kontinuitetu ulaže napore i sredstva u stvaranje što boljih uslova za naše najmlađe, a oni se pre svega odnose na podršku vrtićima i predškolskim ustanovama -istakao je Mićić.

Mićić je podsetio na nekoliko projekata ovog tipa, koje je finansirao grad.

- Izgradili smo nekoliko obdaništa, poput onog na Ledincima i u Dvorovima. Ovih dana užurbano radimo i na izgradnji vrtića u Patkovači, a planiramo i proširenje kapaciteta predškolske ustanove u Novoj Janji –kaže Mićić, koji najavio i skoro otvaranje Dnevnog centra za decu sa posebnim potrebama pri Centru za socijalni rad.

Foto: V. Mitrić

Time će im, kako je naglasio, biti omogućena odgovarajuća nega, a samim tim i pomoć njihovim roditeljima.

Foto: V. Mitrić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)