VUKANOVIĆ POSLANICIMA SDA: Mi smo četnici zbog Ostroga, poziva se na silovanje moje sestre, sram vas bilo zbog antisrpske histerije

S. M

07. 09. 2020. u 14:06

POSLANIK u Klubu SDS Nebojša Vukanović izlaganje na sednici NSRS započeo je čestitkom izborim pobednicima u Crnoj Gori, i izražavanjem saučešća gubitnicima.

ВУКАНОВИЋ ПОСЛАНИЦИМА СДА: Ми смо четници због Острога, позива се на силовање моје сестре, срам вас било због антисрпске хистерије

Foto: BNTV

Potom je žestoko obrušio na Senada Bratića (SDA) od koga je tražio da se ogradi od „onoga što piše sramna sarajevska štampa“ povodom dešavanja u Crnoj Gori.

- Mi smo četnici ako branimo Ostrog. Sram vas bilo gospodine Bratiću, jer vi predstavljate stranku koja stoji iza ovoga. Prete mojoj sestri da će je silovati ako uđe u FBiH. Kako biste se vi osećali? Pljujete ruku koju smo vam pružili. Draško i ja smo za vas četnici zato što smo otišli u manastir. Vi podržavate najvećeg dilera! Spremni ste da štitite poslenjeg komunističkog diktatora samo zato što vodi antisrpsku politiku. Čitavo Sarajevo se diglo da brani Đukanovića, a stavljate nama metu na čelo. Imam pravo da pomognem braći u Crnoj Gori, da branim manastir u kome sam kršten. S kim praviti mir u BiH, državu i pomirenje - galamio je Vukanović.

Poslanik Senad Bratić uzvratio je da je Vukanović bezobrazno prekršio nekoliko članova Poslovnika NSRS.

-Razumem ličnu povređenost statusima na Fejsbuku, ali to ne daje pravo za ovakvo nekulturno ponašanje. Ovo je i za pijace ružno. Ako nema materijala, neka drugi put dođe spreman i priča o tački dnevnog reda - rekao je Bratić.

Vukanović se ponovo javio i citirao uvredljive naslove medija „koje plaća SDA“.

Zapratite „Novosti sport“ na Fejsbuku


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju