POTRAGA SREĆNO OKONČANA: Pronađene devojke koje su se izgubile u šumi iznad kanjona reke Vrbas

O. M.

07. 09. 2020. u 12:58

DEVOJKE S. N. i N. O. izgubile su se prekjuče u šumi iznad kanjona reke Vrbas, pa su njihovi roditelji zatražili pomoć policije koja ih je nakon dva sata pronašla.

ПОТРАГА СРЕЋНО ОКОНЧАНА: Пронађене девојке које су се изгубиле у шуми изнад кањона реке Врбас

Foto: D. Pozderović

U PU Banjaluka navode da je S. N., otac jedne od devojaka, u 18.30 časova obavestio policiju da je njegova ćerka sa drugaricom otišla na izlet u Ljubačevo kod Banjaluke, te da su se izgubile u šumi.

- Ona je telefonom kontaktirala oca i rekla da su se izgubile, te da nikako ne mogu pronaći izlaz iz šume. Otac je pozvao PS Lauš čiji su pripadnici krenuli u pretragu terena u selu Ajder kod Ljubačeva - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Prema njenim rečima devojke su pronađene dva sata nakon prijave.

- Policijski službenici su oko 20.30 časova na nepristupačnom teretnu u mestu Vidikovac iznad kanjona Vrbasa u Ljubačevu pronašli S. N. i N. O. Nakon pronalaska preuzeli su ih roditelji u dobrom zdravstvenom stalju i bez povreda - rekla je Mučibabić.


Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu