CELO ODELJENJE U IZOLACIJI: Učenica Medicinske škole u Banjaluci zaražena koronom

S.M.

07. 09. 2020. u 12:32

UČENICA trećeg razreda iz Laktaša koja pohađa Medicinsku školu u Banjaluci pozitivna je na virus korona, rekao je Mirko Jović, direktor ove škole.

ЦЕЛО ОДЕЉЕЊЕ У ИЗОЛАЦИЈИ: Ученица Медицинске школе у Бањалуци заражена короном

Foto: RTRS

-Učenica je poslednji put bila u školi u četvrtak, kada je bila bez simptoma, dok u petak nije dolazila na nastavu. Čim smo dobili ovu informaciju obavestili smo njeno čitavo odelenje da ne dolaze u školu, s obzirom na to da je bila u kontaktu sa obe grupe. Svi oni ostaju kod kuće narednih 14 dana, a dali smo im uputstva da se, ako se pojave simptomi, jave nadležnim lekarskim službama- kaže Jović.


U RS je od početka školske godine u obrazovnim ustanovama  već zabeleženo nekoliko slučajeva učenika i profesora koji su pozitivni na virus korona, a iz resornog ministarstva apeluju na roditelje da ne šalju decu u školu ukoliko su bila u kontaktu sa zaraženom osobom ili ukoliko postoji i najmanja sumnja na zarazu od ovog virusa.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!