NEĆU DOZVOLITI DA RAZNI ILEGALCI PONIŽAVAJU INSTITUCIJE RS: Dodik - Šmit se nikad neće pitati u Republici Srpskoj

Tanjug

11. 01. 2024. u 00:01

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da će sarajevske stranke, koje su SAD gurale da uspostave vlast u Federaciji, u narednim danima imati priliku da pokažu da li se drže svoje destruktivne politike zbog koje je BiH svakim danom sve manje, ili se zalažu za rešenja koja su začeta u Ustavu BiH.

НЕЋУ ДОЗВОЛИТИ ДА РАЗНИ ИЛЕГАЛЦИ ПОНИЖАВАЈУ ИНСТИТУЦИЈЕ РС: Додик - Шмит се никад неће питати у Републици Српској

Milorad Dodik, Foto Tanjug

- Republika Srpska podržava dejtonsku Bosnu i Hercegovinu i štiti je od onih koji bi svojim sumnjivim aktivnostima uništili Dejton - napisao je Dodik na platformi X (Tviter).

On je poručio da se visoki predstavnik Kristijan Šmit nikada neće pitati u Republici Srpskoj.

- Ponovili smo to nebrojeno puta, ma koliko se ludi pravili da je naš odgovor na sve njihove aktivnosti da žele da smanje vidljivost Srpske jasan. Republika Srpska ima kapacitet da se odbrani od nasilja stranaca i neka niko ne sumnja da će to učiniti. Oni koji veruju Šmitu mogu samo sanjati da će ga ikada pitati u Republici Srpskoj - istakao je predsednik Srpske.

Prema njegovim rečima, u danima slavlja i svakog dana u godini Republika Srpska radi i radiće na jačanju svojih institucija i nikada neće dozvoliti da razni ilegalci ponižavaju te institucije, kao što je dozvoljeno u Federaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024