"JA ĆU SATLERA ISTUĆI" Dodik preti šefu Delegacije EU - Neću da pričam, ‘alo (VIDEO)

Novosti Onlajn

31. 03. 2023. u 20:58

PRE formalnog početka današnjeg sastanka vladajuće koalicije u Banjaluci, snimatelji i fotoreporteri su beležili kadrove, i jednom trenutku uhvatili su jedan zanimljiv detalj.

ЈА ЋУ САТЛЕРА ИСТУЋИ Додик прети шефу Делегације ЕУ - Нећу да причам, ‘ало  (ВИДЕО)

Foto: printskrin RTS

Naime, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u razgovoru o pitanju imovine rekao je da o tome nema pregovora i tim povodom zapretio šefu Delegacije EU Johanu Satleru rečima “rekao sam mu da ću ga istući”, prenosi Srpskainfo.

Vidno raspoložen Milorad Dodik u jednom trenutku se uozbiljio tvrdeći kako je pitanje imovine trenutno ključno i kako o tome ne može biti razgovora.

– Neću da pričam, ‘alo! Nema razgovora o imovini. Imovina nije tema. Rešena Ustavom, rešena Dejtonom – rekao je on.

– Pa isto pričaju. Ja ću Satlera istući, videćeš. Ja sam mu rekao da ću ga istući – rekao je.

O ovoj pretnji nije bilo reči nakon sastanka, kada je Dodik ponovio da su koalicioni partneri usaglašeni da neće pregovarati o pitanju imovine.

– To je rešeno Ustavom. Ne želimo iznova da rešavamo pitanja rešena Dejtonskim sporazumom. Naše pitanje nije to, nego je naše pitanje kako vratiti ono što je Republici Srpskoj uzeto Dejtonskim sporazumom. Vidimo jedinu mogućnost budućnosti BiH u tome da se vratimo izvornom slovu Dejtona – rekao je lider SNSD.

BONUS VIDEO: SRPSKA RUKA SPASA BOSNI - Vučić stigao u Sarajevo da uruči vakcine protiv kovida

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!