NAGRADE NAJBOLJIM SEMBERKAMA: Međunarodni praznik žena obeležen i u Bijeljini

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

08. 03. 2023. u 19:06

POVODOM Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je uručio priznanja „Zaslužna žena“ koja su ove godine dobile Tanja Lazić, Mara Radovanović, Ramiza Bogaljević, Đuja Pejić i Slavica Antić.

НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СЕМБЕРКАМА: Међународни празник жена обележен и у Бијељини

foto v mitrić

- Ove žene su svojim predanim radom, sa istinskim ubeđenjem i znanjem učinile naše društvo naprednijim, lepšim i humanijim. Ove žene nas podsećaju da je žena stub ne samo porodice, već i šire društvene zajednice i zato se njihovi istinski rezultati prepoznaju. Oko tih stubova se mi sabiramo i od njih dobijamo istinsku ljubav, koja je pravi božji blagoslov. Ovim nagradama želimo da motivišemo i druge žene da se bore za bolji položaj u društvu. Jeste učinjeno dosta na ravnopravnosti polova, ali u budućnosti treba da nastavimo da radimo na tome - poručio je ovom prilikom gradonačelnik Petrović.

U ime nagrađenih, obratila se Mara Radovanović koja je, uz reči zahalnosti za nagradu i prepoznavanje njenog društvenog angažmana, istakla da mnogo žena zaslužuje takvo priznanje, jer svakodnevnim životom i radom dokazuju svoju snagu i doprinose boljem društvu.

Priznanje „Zaslužna žena“ dodeljuje se na osnovu odluke Komisije za ravnopravnost polova Skupštine grada Bijeljina, a ove godine su dodeljena osmi put. Biografije nagrađenih sugrađanki govore o bogatom društvenom aktivizmu i brojnim prefesionalnim rezultatima.


 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)