BIVŠEM FUNKCIONERU DNS ZAPALJEN AUTOMOBIL: Podmetanje požara sa političkom pozadinom uznemirile građane Istočnog Sarajeva

M. REGOJE

24. 01. 2023. u 22:09

JOŠ jedna paljevina automobila u Istočnom Sarajevu, koja, prema svemu sudeći, ima političku pozadinu, uznemirila je građane ovog grada.

БИВШЕМ ФУНКЦИОНЕРУ ДНС ЗАПАЉЕН АУТОМОБИЛ: Подметање пожара са политичком позадином узнемириле грађане Источног Сарајева

Zapaljeni automobil, Foto N1/Screenshot

Naime, u jutro 24. januara, jaka eksplozija je probudila stanovnike ulice Jovana Dučića, kada je zapaljen automobil bivšeg člana DNS Aleksandra Sladoja.

Sladoje je iz DNS izašao pre tri meseca, a trenutno je odbornik u Skupštini Grada Istočno Sarajevo.

Sladoje je potvrdio da mu je vozilo zapaljeno, te da je na vozilu pričinjena totalna šteta, a oštećena su i još tri automobila koja su bila parkirana u blizini njegovog.

- Ovo je velika trauma za moju porodicu - izjavio je Sladoje, i dodao da ne sumnja ni na koga.

On smatra da će policija otkriti počinioca, jer je veći deo grada pokriven video--nadzorom.

Aleksandar Sladoje, Foto Privatna arhiva

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili su da rade na rasvetljavanju ovog slučaja, koji je prijavljen Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo jutros oko 4.30.

-Prijavljeno je da u Ulici Jovana Dučića gori jedan putnički automobil. Pripadnici Vatrogasne jedinice grada Istočno Sarajevo sanirali su požar u kojem su vatrom oštećena još tri vozila koja su bila pored zapaljenog vozila - naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Iz PU Istočno Sarajevo ističu i da su policijski službenici u prisustvu sudskog veštaka izvršili uviđaj na licu mesta i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu preduzimaju mere i radnje na pronalsku izvršioca ovog krivičnog dela.

PRE PAR DANA GOREO I NEŠIĆEV AUTO

PODSEĆAMO, pre nekoliko dana, u Istočnom Novom Sarajevu, zapaljen je automobil narodnog poslanika Predraga Nešića, brata lidera DNS-a Nenada Nešića.

Tada su se iz pomenute stranke oglasili i poručili da najoštrije osuđuju ugrožavanje imovine Predraga Nešića, te su pozvali nadležne organe da hitno reaguju.

POTRAGA

POLICIJA iz Istočnog Sarajeva došla je do saznanja da se u vezu sa podmetanjem požara na vozilu Aleksandra Sladoje, mogu dovesti tri državljanina Srbije, te je za njima raspisala potragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!