OGLASIO SE DODIK O TRAGEDIJI U LAKTAŠIMA: "Osuđujem sve one koji su snimili i javno širili snimak"

Novosti Onlajn

30. 10. 2022. u 10:55

PREDSEDNIK Republike Srpske, Milorad Dodik, prokomentarisao je na svom Tviter nalogu nedavnu tragediju u Laktašima u kojoj je mladić Mladen Dulić sebi oduzeo život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

ОГЛАСИО СЕ ДОДИК О ТРАГЕДИЈИ У ЛАКТАШИМА: Осуђујем све оне који су снимили и јавно ширили снимак

Milorad Dodik, Foto Tanjug

- Tragedija u Laktašima treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život i dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mjestu - naveo je Dodik.

Predsednik Republike Srpske je i dodao da korisnici društvenih mreža imaju slobodu da pišu i objavljuju šta hoće, ali ako ona nije praćena odgovornošću, onda može, kako je naveo, da završi onako kako smo videli na tragičnom slučaju u Laktašima.

Foto:Facebook

 

- Osuđujem sve one koji su snimili i javno širili snimak. Zaslužuju da snose javnu osudu i krivičnu odgovornost. U narednom periodu radićemo na dopuni postojećih zakonskih rešenja, kojima ćemo jače sankcionisati one koji ovim vidom nasilja ugrožavaju druge osobe - poručio je Dodik.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu