PREDSEDNIK Republike Srpske, Milorad Dodik, prokomentarisao je na svom Tviter nalogu nedavnu tragediju u Laktašima u kojoj je mladić Mladen Dulić sebi oduzeo život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Mara

30.10.2022. 11:49

Molim sve društvene I tv mreže da svaka 2 sata objavljuju sliku sa punim imenom i prezimenom ovog monstruma koji je omalozavao Mladena,tako ćemo doprineti da se ovo nikom više ne ponovi.

Vesko

30.10.2022. 14:01

Pod hitno izvrsiti izmjenu zakona o krivicnoj odgovornosti, da se nezakonito snimanje i objave na drustvenim mrezama, sa eventualnim posljedicama po zivot i zdravlje ljudi, strogo sankcionise, jer ovakvih bezobzirnih ljudi je sve vise, koji sebi umisaljaju da su neko i nesto i da su neke face. Nije dobro uzimati pravdu u svoje ruke, ali ovaj monstrum je zasluzio da se nadju momci, placenici, da ga nabubaju, da ostane invalid, a ne da ga ubiju, pa neka zivi osakacen do kraja zivota, mozda bi mu i savjest proradila u medjuvremenu.