DA LI DRAŠKO MENJA DRES? Banjalučki opozicionari nakon održanih izbora u klinču

S. M.

06. 10. 2022. u 06:14

POJEDINCI iz opozicionog bloka Srpske zamerili su Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banjaluke, da ne podržava dovoljno borbu Jelene Trivić i PDP o ponavljanju izbora za predsednika RS.

ДА ЛИ ДРАШКО МЕЊА ДРЕС? Бањалучки опозиционари након одржаних избора у клинчу

Petković i Stanivuković, Foto Banjalučkepriče

Tako je odbornik SDS u Banjaluci Aleksandar Petković napisao otvoreno pismo gradonačelniku Stanivukoviću, u kojem navodi da ne želi da veruje da je on promenio kurs, rekavši da se zaklinjao svojim stricem koji je dao život za Republiku Srpsku.

- Danas smo svedoci brutalnog prekrajanja volje građana i stanovnika Srpske koji su svoje biračko pravo iskoristili na ovim izborima. Da li treba na to da ćutimo jer smo svedoci da nam masovno naši sugrađani i stanovnici RS napuštaju svoja ognjišta i odlaze na put bez povratka sa svojim porodicama daleko izvan svoje otadžbine? - upitao je Petković.

Pita, šta se to promenilo unazad dve godine da se sada ćuti na pljačku, uništavanje svega koje ubija nadu za naš narod?

Stanivuković je odgovorio Petkoviću osvrćući se na dosadašnje njegove uspehe i pobede kao političara.

- Vama kolača nikad napeći! U 2018. godini doneo sam jedinu pobedu u opštem porazu opozicije, 2020. doneo sam najvažniju pobedu za opoziciju, mesto gradonačelnika, a 2022. najbolji lični i opšti rezultat, odbrana Banjaluke i Jelena ima najveću podršku. I ovog trenutka niste zadovoljni čim? Umesto traženja sitničavih mana, pogledajte rezultate drugih saboraca, gradova, opština i još mnogo čega - istakao je Stanivuković.

ZAKLETVA

SVIMA je danas jasno, navodi Aleksandar Petković, da ovde izbori postaju besmisleni, jer nisu odraz onoga što narod želi.

- Ako prihvatite ovako brutalno prekrajanje volje naroda, prekršili ste svetu zakletvu koju ste dali za svoga strica, heroja ovoga naroda. Ovo konstatujem i opet kažem, neću ni da pomislim, a kamoli da verujem da se to može desiti - istakao je Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!