SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je imovina Republike Srpske imovina Republike Srpske i tu ne pomažu ni bonska, niti bilo kakva ovlašćenja.

Komentari (3)

Mile Plavi

12.04.2022. 19:58

Тако се брани РС. Имовина и територија РС су само нјена .То је одредјено Дејтонским спораѕумом, и нема ту говора и тацка.Ко је немац Смитх.Он је странац који је сам себе прогласио неким великим представником беѕ одлуке УН.Нјега треба тушити ако постоји медјународном суду да се лазно представлја и да он доноси неке одлуке.Брацо моја у мојој и вашој РС будите јединствени.На Србију, на РС се врши систематски притиса због Украине.Фашизам не сме проћи у БиХ.Није сада времеда се опозиција бори за власт.Сви треба да стану у одбрану РС,Србија и сви срби света.Само луд и онај који неће да види и чује да се на РС и надвио црни облак.Они траже рат на балкану да би нашкодили Русији.Браво брате Милраде тако треба свету рећи да је Немац Шмит странац и да нјега не приѕнају ни УН ни Русија,ни Кина ни Србија.

Aleksa

12.04.2022. 20:59

Bravo gosp. Dodik. Sram da bude Crnadka, Ivanica, Borenovica, Trivicke i Sarovica. Svoju patolosku mrznju prema boljem od sebe su trebali ostaviti po strani, jer ovo je borba za Republiku srpsku.