POKRENUT I BROJ ZA POMOĆ: Humanitarni bazar za lečenje Luke Stevanovića

V. M.

24. 12. 2021. u 19:21

UDRUŽENjE žena „Rudar" iz Ugljevika organizovalo je danas u Centru za kulturu "Filip Višnjić" humanitarni bazar za prikupljanje novca za lečenje dečaka Luke Stevanovića koji je oboleo od leukemije.

ПОКРЕНУТ И БРОЈ ЗА ПОМОЋ: Хуманитарни базар за лечење Луке Стевановића

Foto: V. M.

Predednica ovog humanitarnog udruženje Jelena Spasojević rekla je da je ponuda na bazaru raznovrsna i obuhvata igračke, paketiće, ručne radove članica udruženja, slatke proizvode koji se prodaju po simboličnim cenama.

- Od početka decembra pokrenuli smo humanitarni broj 1414 i prema našim informacijama ima dobar priliv novca za lečenje našeg sugrađanina Luke - rekla je Spasojevićeva i zahvalila svima koji učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić i predsednikom Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić su podržali ovu humanitarnu akciju. Perić je uveren da će ova humanitarna aktivnost ali i svaka druga koje organizuje ovo udruženje doprineti da se povede još veća briga o svim građanima, posebno onima koji su bolesni a pomoć im je neophodna.

Svi koji žele da doniraju sredstva mogu da uplate na račun Udruženja na broj 554-002-00000773-41, Naša banka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!